شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
شهردار شیراز: فضای شهر در ایام فاطمیه رنگ و بوی معنوی می‌گیرد

حوزه/ شهردار شیراز گفت: شهرداری شیراز با همکاری گسترده هیأت‌های مذهبی، مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، آیینی و مذهبی را برای بزرگداشت ایام فاطمیه تدارک دیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در شیراز، محمدحسن اسدی، شامگاه جمعه در گردهمایی فاطمیون و تجمع رؤسا و مداحان هیئات مذهبی و مواکب شهر شیراز از اجرای ویژه‌برنامه‌های گرامیداشت ایام فاطمیه در سطح این کلان‌شهر خبر داد و اظهار: شهرداری شیراز با همکاری گسترده هیأت‌های مذهبی، مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، آیینی و مذهبی را برای بزرگداشت ایام فاطمیه تدارک دیده است.

وی با اشاره به اهمیت این ایام در تقویت هویت دینی و انسجام اجتماعی افزود: برنامه‌های امسال با رویکرد مردمی و مشارکت فعال هیأت‌ها و مواکب مذهبی طراحی شده‌اند تا فضای شهر بیش از پیش رنگ و بوی فاطمی به خود بگیرد.

شهردار شیراز همچنین بر نقش مؤثر مناسبت‌های مذهبی در ارتقای سرمایه اجتماعی و همبستگی شهروندان تأکید کرد و از آمادگی کامل مناطق شهرداری برای پشتیبانی از این مراسم معنوی خبر داد.

وی همچنین به تحقق سرمایه اجتماعی با برگزاری بزرگترین پیاده‌روی خانوادگی دنیا با حضور ۲۰۰ هزار نفر اشاره کرد و افزود: در حوزه ساماندهی نیز کسبه دروازه کازرون پس از دو سال مذاکره جابه‌جا شدند.

شهردار شیراز با تأکید بر همکاری تمامی نهادهای استانی، اعلام کرد: در پنج ماه باقی‌مانده، با افتتاح ۳۰۰ پروژه ۶۰ هزار میلیاردی، چهره شهر متحول خواهد شد. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha